#37414 - på Stugknut.com siden 2024-04-29
 4 + 2 senger
 77

Mysig stuga på landet i charmiga Gamlebyviken

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

Här erbjuds du en lugn och skön ledighet i sann svensk sommaridyll - med naturen runt knuten och havet i blickfånget. men ändå ha närheten till Västervik och Gamleby.

Havsutsikt och egen brygga ger goda förutsättningar för en lugn ledighet. Stugan ligger lantligt en bit in på en grusväg.
Bekvämligheter så som dusch, tvättmaskin och vattentoalett finns samt också spis, kyl och frys. Badrummet relativt nyrenoverat och övriga rum i stugan är uppfräschade under 2023. Köket är utrustat med en grund av köksredskap.

I huset finns ett sovrum och ett vardagsrum samt kök. Sovrummet är utrustat med dubbelsäng samt soffa.
TV finns men inget kanalutbud utan förutsätter någon form av streaming (samt eget wifi).

Gäststuga finns på tomten med en dubbelsäng (160 cm).

Huset har flera härliga utealtaner med härlig havsutsikt och skogen som granne. På altanen finns utemöbler. Grill finns att tillgå, liksom några sällskapsspel som kubb och dyl.

Stugan har egen brygga men tillgång till båt ingår inte. Passa på att fiska i Östersjön där det nappar både sommar och höst.
Periodvis under sommarhalvåret finns det kor som betar utanför husets tomt men de är snälla och har ett stort område att röra sig på så man ser dem sporadiskt.

Det är inte tillåtet att ha husdjur i stugan. Stugan är rökfri!! Vänligen respektera också andra boenden i området och håll hastigheten på grusvägen.
Varmt välkomna!

Bytesdag är söndagar. Slutstädning står hyresgästen för. Städartiklar finns.

Vi hyr i första hand ut veckovis men det kan finnas möjlighet att boka kortare vistelse efter överenskommelse. Hör gärna av dig.

Västervik 20 km
Gamleby 7 km
Vimmerby 68 km (Astrid Lindgrens värld)
Öland 165 km

Pris:
Vecka 18-24, 34-40 8.500 kr/vecka
Vecka 25-33 10.000 kr/vecka
Stugknuten
Sesong og prisnivå
Stugknuten
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom